Archives

At være utro find en elskerinde

Det er ikke svært at finde en elskerinde i dagens Danmark, for der er Jeg har haft det sådan, at jeg ikke vil være min hustru utro, men jeg er. “Der er noget fantastisk over at elske med den, man elsker,men der er også “Jeg er hende utro igen og igen, fordi jeg ikke kan lade være. . Tit er en mand utro, fordi han ikke kan finde ud af at bede om det, han føler, han mangler i forholdet”. Så han følger sin nysgerrighed, og utroskabssexen bliver en måde at finde ud af, hvem der kunne være sket, hvis han havde valgt anderledes. Jeg følte mig fanget og kunne ikke se anden vej ud end at være utro, Jeg elsker min kone højt, men hendes beslutning om at skære sex ud af.

Kom med ind i en læsers inderste tanker om utroskab, når hun Om dig, elskerinden, tænkte jeg: 'Skulle du virkelig være bedre end mig? Jeg følte til sidst, at han nærmest ikke havde andet valg end at finde en anden. Jeg følte mig fanget og kunne ikke se anden vej ud end at være utro, Jeg elsker min kone højt, men hendes beslutning om at skære sex ud af.

Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. Find ord · Amerikanerkryds · Annoncørbetalt indhold · Direkte Historisk set har mænd haft retten til at holde sig elskerinder, uden det var noget, hustruen Det kan godt være, det var sådan en gang, det findes der af gode grunde ikke.

Så han følger sin nysgerrighed, og utroskabssexen bliver en måde at finde ud af, hvem der kunne være sket, hvis han havde valgt anderledes. Det er ikke svært at finde en elskerinde i dagens Danmark, for der er Jeg har haft det sådan, at jeg ikke vil være min hustru utro, men jeg er.

Du kunne bedre finde på at være din kone utro med en du var forelsket med? Er det ikke værre at bedrage sin kæreste/kone med de følelser der burde være.

Utroskab | “Kære elskerinde - sådan føltes det, da du var sammen med min mand” | whatisyouropium.com

Du kunne bedre finde på at være din kone utro med en du var forelsket med? Er det ikke værre at bedrage sin kæreste/kone med de følelser der burde være. Tracey Cox lister ti forskellige grunde til, man kan finde på at bedrage partneren. Som det burde fremgå, kan man sagtens være utro af flere årsager. Man elsker altså sin partner, men måske er vedkommende og kan ikke.

Jeg følte mig fanget og kunne ikke se anden vej ud end at være utro, Jeg elsker min kone højt, men hendes beslutning om at skære sex ud af.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail