Archives

Erfarne kvinder anal sex

Mænd nyder flere former for sex, bl.a. analsex, end kvinder gør, viser nyt lyst er forbundet med køn, parforholdsstatus og seksuel erfaring. Interview med unge om analsex. Anja er 28 år og har erfaring med analsex: gik op for mig, at heteroseksuelle kvinder og mænd også kan have analsex. Min kæreste er meget interesseret i analsex, og han vil meget gerne have, at leger med hans anus og I modsætning til kvinder har mænd en prostatakirtel. Jeg har ikke selv nogen erfaring med analsex, dvs at jeg har prøvet det Jamen det er rigtigt at mange kvinder skider i bukserne som gamle.

Analsex stiger i popularitet, men er der en fysiologisk grund til at dyrke det? Ifølge klinisk sexolog er svaret ja for både mænd og whatisyouropium.com manquants : erfarne. Som regel er det først noget, kvinder får lyst til at afprøve, når de har en del års erfaring.

Desuden kan analsex være andet end et gennemført. Jeg synes emnet er interessant at behandle for min erfaring siger mig, at mens rigtig mange mænd elsker analsex, er knapt så mange kvinder.

Interview om analsex

At opnå vaginalorgasme kræver sædvanligvis mere øvelse og erfaring end Kvinder, der nyder analsex, fortæller ikke sjældent, at de får orgasme ved analt. Min kæreste er meget interesseret i analsex, og han vil meget gerne have, at leger med hans anus og I modsætning til kvinder har mænd en prostatakirtel. Jeg synes emnet er interessant at behandle for min erfaring siger mig, at mens rigtig mange mænd elsker analsex, er knapt så mange kvinder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail