Archives

Sex og mænd

nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her. Har mænd større behov for sex end kvinder? 1 minut. Aug 2, - Mænd har altid lyst til sex og kan altid få rejsning. Eller hvad? Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står. Mænd som har sex med mænd er et begreb, der bruges til at definere den gruppe af mænd, der har seksuel kontakt med andre mænd. Begrebet omfatter. Jun 15, - Mænd har behov for regelmæssig sex, og de vil helst selv tage initiativet. Sådan lyder et par af de myter, som sexologerne Jesper Bay-Hansen.

Her finder du de seneste artikler om Grænseland – samtaler med mænd om sex på whatisyouropium.com Jun 15, - Mænd har behov for regelmæssig sex, og de vil helst selv tage initiativet. Sådan lyder et par af de myter, som sexologerne Jesper Bay-Hansen. Flere og flere unge mænd bliver chikaneret seksuelt på jobbet.

Men mændene risikerer at blive latterliggjort.

Serie: Grænseland – samtaler med mænd om sex | Information

Aug 2, - Mænd har altid lyst til sex og kan altid få rejsning.

Eller hvad? Der hersker mange myter omkring mænd og sex, og hvis man tror på dem, så står. Flere og flere unge mænd bliver chikaneret seksuelt på jobbet. Men mændene risikerer at blive latterliggjort. nogen og ikke andre? Læs om de nyeste undersøgelser og find svar på dine spørgsmål om sex her. Har mænd større behov for sex end kvinder? 1 minut.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail