Archives

Sex og mænd købe sex

Jun 12, - danske mænd har købt sex én eller flere gange, og bevæggrundene for at opsøge en prostitueret er de samme for håndværkeren. Jan 13, - Hun har hver dag mænd i telefonrådgivning. årige mænd, der ikke helt selv forstår, hvorfor de køber sex. Mænd, som skammer sig og. Jan 13, - Det er faktum, at hele 14 % af danske mænd har købt sex. Og at langt de fleste er ”ganske almindelige mænd” med kærester, koner og børn. Oct 23, - Mænd, der har købt sex, er i gennemsnit knap 25 år, første gang. De fleste foretrækker danske prostituerede.

Jan 2, - Morten tjener penge på at give kvinder sex og selskab Den yngste, der har købt hans ydelser, var omkring 20 år, og den ældste var omkring Morten får nogle gange forespørgsler fra mænd, der vil have sex med ham. Jul 14, - Selvom mange mænd, der går til prostituerede, stemples som perverse Respondenterne sagde, at deres to yndlingsting ved at købe sex var.

Aug 1, - Mange af de mænd, som køber mandlige prostituerede, vil helst have en ung fyr. Kvinder kan blive længere i faget.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail