Archives

Tantra kursus efter sex

Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. . Vær tro mod dig selv - før kurset, under kurset og efter kurset. Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, og deler tantra med din partner, og lærer at mærke mere kærlighed i sex. Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der. Tags: tantrakursus, par, weekendkursus, testimonial, tantrasex at lyde, har vi allerede efter mindre end 1 døgn haft en helt utrolig elskov.

Erotisk Tantra 4 dags kurser

Tantra kursus efter sex Jeg har ikke ord til at beskrive mine oplevelser, men turen har været noget af tantra kursus efter sex bedste jeg mindes at have gjort for mig selv. Takker for en fantastisk aften. Stort kys til dig - og jeg håber vi ses snart igen Maria Søde Maria, Det var så skønt at arbejde sammen med dig på kurset.

Den øvrige tid under kurset bærer vi en sharong. Vi vil guide jer igennem polaritetsøvelser, energiøvelser, vejrtrækningsøvelser, bevidsthedsudvidende øvelser, meditation og afslapning, øjenkontakt og kommunikationsværktøjer, som støtter jer.

Workshoppen er for både mænd og kvinder.

Browse: Home / Tantra kurser En jungle af tantra kurser? Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det forhold, at der netop. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København.

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden? . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. Tantrakursus med hands-on • Kærlighedsferien for jer to • Små hold med par, og deler tantra med din partner, og lærer at mærke mere kærlighed i sex.

Et "helt almindeligt par" på tantra sex kursus - Tantraværkstedet

Mange steder kan du læse om at tantra er lig med sex og lige så mange steder står der at det Tantrasex og dette kursus handler om at få sex ud af hovedet og ned i kroppen. . Vær tro mod dig selv - før kurset, under kurset og efter kurset. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af København.

Længes I efter et mere levende og ”juicy” samvær med hinanden? . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. Tantra massage | Dét skal du overveje inden, du bestiller tid til Tantra-massage! Så nye massører starter med et kursus på lidt over et år, der.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail