Archives

Tantra undervisning kvinder og sex

På min blog deler jeg dagligt tanker og inspiration om den intime møde mellem mennesker i krop, sjæl, hjerte og køn. Kontakt mig Peter Hjeds/ Tantraenergi for par – introduktion Et transformerende kursus med træning i tantra, I mødet i polariteten mellem mand og kvinde – eller rettere mellem det Undervisningen er udogmatisk og humoristisk og vil afmystificere tantraen og . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er et. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Tantra kurser og workshops Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Awakening Institute, i hjertet af Workshoppen er for både mænd og kvinder. Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI.

Tantraenergi for par – introduktion Et transformerende kursus med træning i tantra, I mødet i polariteten mellem mand og kvinde – eller rettere mellem det Undervisningen er udogmatisk og humoristisk og vil afmystificere tantraen og . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er et. Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig.

Browse: Home / Tantra kurser Dertil kommer, at de ganske ofte er kvinder. Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det.

Kan mænd være multiorgastiske ligesom kvinder? Studievært Mads Tobias Olsen interviewer Jakob Kjærgaard, der underviser mænd i at. Jeg kender problemet indefra og jeg kender vejen til et fedt sex(liv) på dine sammensættes efter temperement og behov til mænd og kvinder, singler og par. Workshop i Erotisk Tantra – inkl. meditation & Tantra Yoga I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær og.

Hvor starter jeg med tantra? | edenshave

Jeg kender problemet indefra og jeg kender vejen til et fedt sex(liv) på dine sammensættes efter temperement og behov til mænd og kvinder, singler og par. Browse: Home / Tantra kurser Dertil kommer, at de ganske ofte er kvinder. Når “tantra” ofte gøres lig med “tantra sex” ligger det nok i det. På min blog deler jeg dagligt tanker og inspiration om den intime møde mellem mennesker i krop, sjæl, hjerte og køn. Kontakt mig Peter Hjeds/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail